Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت الاسلام والمسلمین حسن غریب در گفت وگو با خبرنگاران با تأکید بر اینکه این باند با رصد اطلاعاتی حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه استان قم و با عملیات فنی نیروهای قضایی و پلیس فتای استان کشف و منهدم شد، اظهار داشت: این مجرمان سایبری با ارسال پیامک جعلی ابلاغیه ثنا و فریب قربانیان به روش نصب نرم افزارهای مخرب بر روی موبایل کاربران، اطلاعات گوشی و اطلاعات کارت بانکی آنان را هک و از آنها سوء استفاده می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دادستان قم گفت: نرم افزار جعلی این افراد به گونه‌ای طراحی شده است که به واسطه نصب این نرم افزار بر روی گوشی مخاطبان، به تمامی پیامک‌های کاربران دسترسی داشتند و از طریق دریافت پیامک‌های بانکی و رمز کارت‌های بانکی، اقدام به فیشینگ کارت و تخلیه حساب می‌کردند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه متهمان این پرونده ساکن قم و اهواز و دو نفر از آنها ۱۶ و ۲۰ ساله بودند، در خصوص نحوه پولشویی این مبالغ بیان کرد: متهمان مبالغ حاصل را صرف خرید ارز دیجیتال، خوش گذرانی و خریدهای اینترنتی می‌کردند.
دادستان قم در مورد شیوه انتخاب مخاطبان برای ارسال پیامک جعلی توسط این باند تشریح کرد: این افراد به شماره موبایل‌هایی که در سایت دیوار اقدام به فروش هرگونه جنس می کردند، پیامک جعلی ارسال می‌کردند.
حجت الاسلام والمسلمین غریب با هشدار به شهروندان در مورد کلاهبرداری های مشابه در پوشش ابلاغیه سامانه ثنا تأکید کرد: شهروندان در رابطه با سامانه ثنا نکات ذیل را حتماً مدنظر داشته باشند:
*پیامک اصلی سامانه ثنا، فاقد لینک است.
* به هیچ وجه برای مشاهده ابلاغ قضایی، نیاز به واریز وجه نیست.
* ابلاغ الکترونیک برای کسانی ارسال می‌شود که پیش از آن در سامانه ثنا ثبت نام کرده‌اند.
* این پیامک، هرگز با شماره سیم کارت شخصی ارسال نمی‌شود.
* سایت اصلی ابلاغ الکترونیک قضایی به آدرس https://eblagh.adliran.ir است و با مراجعه به آن ابلاغ قضائی را می‌توانند بررسی کنند.

انتهای پیام/2258

منبع: فارس

کلیدواژه: دستگیری قم ابلاغ دادستان سامانه ثنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم منهدم شد
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟