Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه‌قضاییه با اشاره به ابلاغ 6/5 میلیون برگ اوراق قضایی به صورت الکترونیکی تا پایان اردیبهشت‌‌ماه گذشته، گفت: ابلاغ الکترونیک تاکنون حدود 30 میلیارد تومان صرفه‌جویی در بحث کاغذ و نیروی انسانی برای دستگاه قضایی به همراه داشته است.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری در خصوص آخرین وضعیت سامانه ثنا، توضیح داد: در خصوص این سامانه موفقیت‌های خوبی کسب کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر نزدیک به سه میلیون نفر در این سامانه ثبت‌نام کردند.


حجت الاسلام والمسلمین شهریاری در تشریح روند کار با سامانه ثنا، تصریح‌کرد: کسانی که با دادگستری کار حقوقی دارند باید ابتدا در این سامانه ثبت‌نام کرده و سپس برای احراز صلاحیت به یکی از دفاتر الکترونیک یا مراجع قضایی مراجعه کنند.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها


وی در ادامه به مزیت‌های سامانه ثنا اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی این سامانه موجب شد تا از حدود 30 میلیون ابلاغی که تا پایان اردیبهشت‌ماه صادر شده، حدود 6/5 میلیون به صورت ابلاغ الکترونیکی باشد؛ این مهم باعث شده تا مبلغ 30 میلیارد تومان صرفه جویی خدمات ابلاغ در داخل دستگاه قضایی حاصل شود و بالغ بر 65 میلیارد تومان نیز صرفه‌جویی سفر‌های درون شهری شده است.


حجت الاسلام والمسلمین شهریاری با تاکید بر اینکه اینگونه ابلاغ برای مردم هیچ هزینه‌ای ندارد، بیان کرد: در این زمینه به شهروندان اطمینان می‌دهد که صرفه‌جویی شده و هزینه‌ای هدر داده نمی‌شود.


رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه‌ قضاییه همچنین با تاکید بر نقش الکترونیکی شدن ابلاغ‌ها در چابک‌سازی سازمان، افزود: با راه‌اندازی این سیستم علاوه بر کاهش هزینه‌ها، جلوی سوء‌استفاده‌های احتمالی نیز گرفته شده و در تسریع روند دادرسی نیز تاثیر گذار است.


وی با بیان اینکه باید به سمت الکترونیکی شدن پیش می‌رویم، ادامه داد: خوشبختانه اقدامات خوبی صورت گرفته است و تاكنون سامانه ثنا، سامانه مدیریت الكترونیک و پرونده‌های قضایی اجرا شده است.

آخرین وضعیت اجرای طرح پابند الکترونیک


رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه‌قضاییه در بخش دیگری از این گفت‌وگو به موضوع آخرین وضعیت اجرای طرح دستبند و پابند الکترونیک اشاره کرد و گفت: در انتظار تصویب آیین‌نامه اجرایی دستبند و پابند الکترونیکی از سوی رییس قوه‌قضاییه هستیم.


وی اضافه کرد: با تصویب آیین‌نامه اجرایی و اعلام شرایط برخورداری زندانیان مشمول این طرح، امیدواریم از فاز آزمایشی به اجرای سراسری این طرح برسیم.


حجت الاسلام والمسلمین شهریاری با بیان اینکه سخت‌افزار پابند را در کشور تولید کردیم و تولید داخل محسوب می‌شود، گفت: سیستم رایانه‌ای و کنترلی این نرم‌افزار خریداری شده که البته در سرور داخلی دستگاه قضایی نصب شده است.


وی در پایان گفت: شرایط سخت افزاری و نرم‌افزاری برای اجرای کامل طرح پابند الکترونیک فراهم شده و امیدواریم این طرح هرچه زودتر اجرایی شود.

منبع: حمایت

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۸۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب پابند الکترونیک برپای ۳۰۰ سارق در غرب تهران

جانشین فرمانده انتظامی غرب استان تهران از اجرای طرح پایش سارقان سابقه دار در این محدوده خبر داد و اعلام کرد که برپای ۳۰۰ نفر از سارقان سابقه‌دار، پابند الکترونیک نصب شده است.

 به گزارش ایسنا، سردار مهدی کرمی با اشاره به اجرای طرح پایش و کنترل سارقان دارای سابقه محکومیت بالای چهار فقره سرقت در فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از اسفندماه سال ۱۴۰۲ اظهارکرد: اجرای طرح پایش سارقین سابقه دار به صورت جدی در فرماندهی انتظامی غرب استان تهران و شهرستان های تابعه آن وارد فاز عملیاتی شده و در جریان اجرای این طرح تاکنون برپای تعداد ۳۰۰ نفر از سارقان سابقه دار، پابند الکترونیکی نصب شده است.

وی ادامه داد: از زمان اجرای طرح مذکور در انتظامی غرب استان تهران شاهد کاهش ۱۲ درصدی وقوع سرقت در غرب استان تهران بودیم.

کرمی تصریح کرد: با تداوم اجرای طرح پایش و کنترل سارقان دارای سابقه محکومیت بالای چهار فقره سرقت، کنترل لحظه‌ای سارقان سابقه‌دار و حرفه‌ای در دستورکار پلیس قرار گرفته و از اثرات مطلوب آن می‌توان به افزایش ۴۸ درصدی نسبت کشف به وقوع سرقت‌ها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ اشاره کرد.

به گفته جانشین فرمانده انتظامی غرب استان تهران شناخت پاتوق‌های اجتماع سارقان، پیشگیری از وقوع سرقت‌های باندی توسط سارقان از مزایای مهم اجرای طرح پایش و کنترل سارقان دارای سابقه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • نصب پابند الکترونیک برپای ۳۰۰ سارق در غرب تهران
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت